Kök

Kök

Vi ser lösningar istället för begränsningar. Vårt mål är att förverkliga ditt kompletta drömkök till ett rimligt pris. Det är viktigt för oss att veta er familjs dagliga rytm och behov så att vi på bästa sätt kan göra ett kök som passar er. Vi har kompletta kök från Italien och Sverige.

Det ska inte vara svårt att köpa ett nytt kök och vi har hållit på med köksinredning sedan 80-talet. Vi har förstått vikten av att erbjuda ett stort utbud av kök samtidigt som vi också kan stå för kunnig service och att aldrig tumma på kvalitén på produkten.

Köket brukar kallas för hemmets hjärta. Det är inte så konstigt då det ofta är kring måltiderna som familj och vänner samlas och umgås. Valet av nytt kök är således ett stort beslut. Oavsett om du bor trångt eller rymligt finns det snygga och smarta kökslösningar i olika stilar. Vi hjälper till att skapa ditt drömkök, från ax till limpa. Matlagningen blir mycket roligare i ett kök anpassat efter dina behov och önskemål. På det här området samarbetar vi med Kvik vars kök präglas av dansk design till attraktiva priser.

Det spelar ingen roll ifall du planerar för en totalrenovering eller funderar på att byta ut dina befintliga skåp, luckor eller något litet snickeriarbete som tycker ni skulle vara snyggt. Vi på BBM finns just här för att se till att din dröm går i uppfyllelse. Alla våra snickare har gedigen erfarenhet från tidigare köksrenoveringar och är experter som gladeligen delar med sig av sin expertis.

I samarbete med

Referens- och inspirationsbilder