Snickare Malmö

Professionella snickare i Malmö kan vara svårt att finna, som tur är så behöver du inte leta mer. Välkommen till BBM, sydvästra Skånes främsta snickare firma.

När du vill ha lokala snickare

Stora firmor som inte fokuserar på lokala kunder är firmor som inte kan tävla i kundnöjdhet. Vi har funnits sedan 2016 och påbörjades i Landskrona, nu har vi även växt och tar oss ann arbete i Malmö och hela sydvästra Skåne. Vi har lyckats växa otroligt fort genom att vara noggranna i våra offerter, anställa rätt hantverkare och alltid ha en grym kontakt för alla kunderna, så det kommer alltid finnas en projektledare för ditt projekt som du kommer ha löpande kontakt med.
Genom att fokusera på vår tillväxtplan, som innefattar nöjd-kund-garanti, referenskunder och alltid högst kvalitet på arbetet så har vi fortsatt vår expansion och hoppas vara era snickare i Malmö som kan assistera er oavsett projekt.

Service inom allt som rör bygg och snickeri

Som er snickare i Malmö så har vi kompetensen att ta oss ann allting, vi hjälper dig mer än gärna med alla möjliga former av projekt, stora som små, ut-och invändigt!
Vi hanterar gärna ett omfattande arbete, kan vara en renovering av hela huset, nybyggnation eller ombyggnation. Kontakta oss för mer information.

E-postadress
offert@b-bm.se

Expertis inom snickeri

Inom byggbranschen är det otroligt viktigt att man endast anställer snickare med korrekt kompetens och engagemang i Malmö. De hantverkare vi har i personalen sätter stort värde på fortlöpande utbildning och utmaningar på jobbet för att säkerställa att kunskap och kompetens upprätthålls på högsta möjliga nivå. Vår tillväxt är snabb och efterfrågan på professionella hantverkare har nog inte varit så hög som den är nu, både hos vår och kundens sida. genom att acceptera en offert från BBM så kommer du alltid ha vetskapen med dig att vi har kompetens, utbildningar och certifikat med oss, hos samtliga hantverkare.
Alla nödvändiga intyg för ditt arbete medföljer alltid och självfallet så får du slutdokumentationen i samband med slutbesiktningen. Arbetena följer alltid den tidsram som vi kommit överens om och vi har all personal direkt hos oss, inkluderat din handläggare som kommer vara projektledare, oavsett projekt.

Titta hit, en gratis offert!

Första steget är offerten och självfallet är den gratis, låt oss presentera oss genom att ge ut en kostnadsfri offert.

Nöjda kunder

BBM arbetar efter en nöjd kund-garanti och därav har vi även flertal referenser att kunna ge ut, det kan vara för en köksrenovering, tillbyggnad eller allt däremellan!

Lokalt utfört arbete

Nu finns vi även i Malmö, vi är din lokala snickare i Malmö och tar en stolthet i att utföra arbete längs hela sydvästra Skåne.

Inte kvantitet, utan kvalite

Genom ett ständigt fokus på utveckling av våra medarbetare, en robust rekryteringsprocess och fortlöpande utbildning, så har vi lyckats bibehålla kvaliteten vi utlovat sedan vi grundades 2016 fram tills nu. Responsen som kommit från kunderna har varit otrolig och är det referenser du söker, då ger vi mer än gärna ut det. Som snickare, hantverkare och byggfirma så existerar det fackliga policys och regelverk som vi följer upp, från offerten till slutbesikningen. Vårt mål är att erbjuda dig utmärkt valuta för kostnaden och det är därför vi rekommenderar att du anlitar oss för storskaliga arbeten och projekt.
Är det däremot mindre projekt som du behöver hjälp med? Kanske ett dörrbyte i Malmö? Då har du också hittat rätt, då vi tar gärna emot mindre projekt. Ett mindre projekt brukar ofta leda till en referenskund som gärna vill att vi utför större projekt senare!

Vi tummar aldrig på kvalite.

Kostnaden för ens projekt är självfallet en viktig faktor i anlitandet utav en kapabel och grym firma. Vi arbetar alltid tillsammans med kunden för att kunna erbjuda det bästa priset möjligt, ofta gömmer det sig små kostnader för projekten som vi, genom dialog med kunden, kan fixa.
Vi ser gärna över materialkostnaderna för ditt bygge och genom vårt kontaktnätverk och samarbetspartners så kan vi enkelt identifiera de mest prisvärda materialet för arbetet. Vi skickar alltid kostnadsfria offerter till våra kunder, om du är nyfiken på våra priser, så bara hör av dig eller begär en offert från oss!

Vad mer kan vi göra för er?

  • Måleri – Dags att få till den äggvita färgen ni diskuterat i hemmet? Vi har kompetenta och välutbildade målare med flera års erfarenhet.
  • Reparation – Ibland blir det fel, då är det skönt med en lokal firma som kan komma ut snabbt och fixa felet, vi hanterar gärna mindre reparationer.
  • Nybyggnation – Nytt tillägg för bostaden? Ett extra rum, garage eller uteplats som ska byggas? Vi fixar det.
  • Staket – Trött på nyfikna grannar? Vi sätter gärna upp ditt staket och när vi ändå håller på, så be om referenser för våra utförda arbeten kring utemiljöer!
  • ROT-avdrag – ROT kan uppfattas komplicerat, vi gör det enkelt genom att dra av kostnaden direkt på fakturan och hjälper dig med alla möjliga frågor du kan ha!

En byggfirma för alla dina behov

Vi ska inte sticka under stolen med att vi är en fullservice byggfirma och har kapacitet och kunskap inom samtliga områden som avser en totalrenovering. Vare sig det är köksrenovering, uterum, takbyte eller nybyggnation, så besitter vi kompetensen.
Samtliga områden tar vi gärna emot arbete inom, då vi ser att ett litet projekt kan leda till något större och dem stora projekten, är självfallet där vi glänser som mest. När man väljer en byggfirma, så är det viktigt att välja en firma som är kapabla till att hantera alla områden och olika arbeten som du vill göra, att ha flera kockar i samma gryta gör sällan soppan god, men att ha en kapabel och grym kock, då har du ett mästerverk. Så om du går i tankarna kring en köksrenovering, så kan du vara trygg i att våra hantverkare och snickare i Malmö kan lösa det, sen har vi även rörmoare, elektriker och oerhört duktiga målare också hos BBM. Så när du vill ha en fullserviceleverantör, då är vi firman för er. Kontakta oss om frågor eller funderingar för just ditt projekt, så skapar vi en plan och förverkligar dina drömmar!

En investering för framtiden

Rolig fakta, visste du att en badrumsrenovering tenderar att höja värdet av bostaden mellan 130 000kr till 160 000kr?
Det kanske lät kul, men en badrumsrenovering är inte bara en investering i det monetära värdet av din bostad, utan en investering för framtiden, för din tillvaro. Just därför, så ligger det stor vikt att du anlitar rätt företag för att utföra din renovering eller dina projekt, med rätt personal och rätt värdesättning. BBM Garanterar alltid att arbetet görs på ett professionellt vis, fackmannamässigt och att slutdokumentation alltid kan delges vid slutbesiktning.
Genom att ta emot en offert från oss, så kan vi tillsammans se till att detta blir en investering för dig som ger utdelning, både i din trivsel här och nu men även när dagen kommer och du vill sälja bostaden. En förändring i bostaden är inte bara något som handlar om pengarna, att renovera din bostad kan göra mycket för välmåendet och trivseln, en köksrenovering kan förändra hela bostaden och höja upplevelsen av att laga mat och när man trivs i sitt hem, då har man hittat hem.
Så se till att genom att anlita oss som snickare i Malmö, så ger du din bostad en möjlighet att gå från en bostad, till ett hem. Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss!

Få kostnadsfri offert

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att bli kontaktad av en av våra härliga medarbetare för ett förutsättnings- och kostnadsfritt samtal om just ditt kommande projekt.