Snickare Lund

Skånes främsta och proffsigaste snickare, det finner man hos BBM. Oavsett projekt du har framför dig, så kontakta först dem bästa. Vi hanterar allting, privatperson, BRF eller företag, vi levererar allting åt dig i Lund.

Snickarna som är lokala

BBM är din lokala snickare och byggfirma. Med en lansering utav företaget 2016 och en ständig expansion så har vi nu tagit oss från Landskrona till Lund och nu även hela sydvästra Skåne. Vi arbetar med ett fokus på kunden och att samla in referenskunder, det är genom detta konceptet som vi har lyckats expandera oss så kraftigt och vill fortsätta med denna expansionen in och vara er snickare i Lund. Vi hanterar alla former av arbeten.

När du söker efter en lokal snickare!

Då har du kommit helt rätt!
Vi arbetar med huvudsäte i Landskrona och har kompetenta snickare över hela sydvästra Skåne. Vi fokuserar på arbeten i Lund, Landskrona, Helsingborg, Malmö och Ängelholm! Så vill du ha proffs till ditt projekt, kontakta oss direkt. Alltid kostnadsfria offerter och svar inom 24h.

E-postadress
offert@b-bm.se

Med bred kompetens

Vi samarbetar med hantverkare och snickare som är otroligt duktiga, effektiva och framför allt professionella. Vi på BBM tar oss gärna an alla typer av jobb och projekt. Går en helrenovering igenom ditt sinne? Ett litet jobb att göra? Oavsett storlek på ditt projekt så kan du känna dig trygg hos oss, våra hantverkare är kapabla att hantera alla former av projekt, oavsett storlek.. Vi utvecklas ständigt och därför fokuserar vi på att rekrytera hantverkare som besitter kompetens nog att möta alla former av olika projekt och möta alla utmaningar som presenterar sig. Då vi har erfarna snickare i Lund så har vi genom åren haft möjligheten att ta oss an alla typer av projekt och med det med oss, så kan vi garantera att du som kund hamnar i fokus och ditt projekt kommer ro i hamn med trygghet.

Alltid gratis offerter från oss!

Offerten är första kontakten du får med oss, självfallet så är den kostnadsfri. Kontakta oss direkt genom formuläret eller via e-post så får du en offert omgående.

Referenskunder

När man är bäst, då är det enkelt att skryta, varje kund hos oss har vi som målsättning att dem ska bli en referenskund, genom vår nöjd kund-garanti.

När du vill ha det lokalt

Med start från Landskrona, så utför vi arbete längs hela sydvästra Skåne och är din lokala firma för allt inom snickeri.

Vi levererar kvalite

Det finns bara nöjda kunder för BBM. Våra snickare i Lund har arbetat med flertal projekt och vi lägger störst vikt i att du som kund ska ha vetskapen om att arbetet är professionellt utfört och alltid i topp kvalitet. Oavsett projekt, så har vi referenser tillgängliga och ger mer än gärna ut det.
Det finns inga jobb som är för små eller för stora för oss, vi arbetar alltid så att det ska utföras fackmannamässigt och självfallet finns alla certifikat på plats. Vi är med dig från offert till slutbesiktning och har allting dokumenterat för dig.
Alla kunder ska i våra böcker bli en referenskund, vi ser fram emot att efter slutbesiktningen kunna erbjuda dig som en referenskund till våra framtida kunder, då vi värdesätter kommunikation, effektivitet och framförallt kvalitet.

Kostnadsfri offert och bra pris!

Något vi aldrig kompromissar med är kvaliteten. Det är just därför som vi alltid kan garantera dig det bästa priset, detta är via metoderna och tids effektiviteten vi alltid har när vi ger ut en offert. Oavsett projektets storlek så arbetar vi tillsammans fram ett schema, en materialkostnad plan och räknar ut jobbets totalkostnad. BBM säkerställer det bästa arbetet från våra hantverkare och snickare i Lund och givetvis till ett bästa pris möjligt. Vi har intyg på plats och gedigen utbildning för att trygga dig i att ditt projekt utförs professionellt och fackmannamässigt.
Självfallet är även hushålls tjänsterna avdragsgilla i relation till ROT, men om du vill vara på säkra sida, så kontakta oss med en fråga om ROT-avdrag kan appliceras på just ditt projekt så kan minska kostnaderna avsevärt.

Ett axplock av våra övriga tjänster

  • Dörrbyte – Är det en dörr som behövs bytas ut? Vare sig det är akut eller framåt i tiden, en eller flertal, så kommer vi och fixar det.
  • Fönsterbyte – Det kanske inte stannar vid dörrarna, om fönsterbyte är på planerna, då är vi med på noterna där också.
  • Köksrenovering – Köksrenoveringar är något av en passion för oss, vi har under flertal år genomfört ett stort antal köksrenoveringar och besitter stor kompetens och referenser inom det området..
  • Golv – Golven är grunden man står på i sitt hem, vi hanterar det och lägger grunden för ditt framtida eller nuvarande hem..
  • Montering – Det kanske är lite mindre projekt som står på tankarna? Montera en kommod, fixa något i köket eller hjälp med lamporna i bostaden? Vi på BBM kan hantera allt du slänger mot oss, bara hör av dig!

En partner för allt inom bygg

BBM är mycket mer än hantverkare och snickare i Lund med spetskompetens inom snickeri. Vi har rörmokare, takläggare med mera. En fullserviceleverantör inom snickeri och levererar därför allt mellan himmel och jord, må det vara något enkelt som dörrbyte eller fönsterbyte eller något mer omfattande som en helhet renovering, tillbyggnad, vad du än behöver, kan BBM fixa det till dig. När man samlar allt från samma byggföretag går kostnaden självfallet avsevärt neråt och du får behålla tryggheten hos samma kontaktperson och förhoppningsvis samma projektledare också! Våra kompetenta hantverkare är kapabla till allt, testa oss genom att slänga iväg en förfrågan.Vi har genomfört mindre projekt för privatpersoner, stora nybyggnationer åt företag och servicearbete åt bostadsrättsföreningar, vi har även gjort en bra blandning hos allihopa. Filar du på ett större projekt, en ny utemiljö eller så tittar man på en blåsning av huset? Skicka ett meddelande här nere, så återkopplar vi vanligtvis inom 24 timmar. Vi är med dig från start till slut och hjälper dig gärna utforma en plan och upplägg som funkar för just dig, inget projekt är sig likt, vilket vi gillar.

Det är inte storleken på projektet, det är vad du gör med det!

BBM är specialister på att utföra mindre snickeriarbeten, vi snackar allt från exteriör arbeten, uterum, fönsterbyten, dörrbyten, hyllor eller till och med mindre bostads renoveringsprojekt. Större projekt är knappast ett hinder för oss heller, vid ett större projekt så får du en direktkontakt som blir projektledaren, denna hantverkare kommer alltid besitta stor kompetens inom just området som ditt projekt hamnar i och detta gör vi för att behålla en god dialog genom hela projektet och enkelt kunna navigera det i samtid med dig. Dem mindre projekten gillar vi dock, för detta ger oss en möjlighet att visa hur kapabla vi är, det börjar litet och sen blir det oftast stort. Vi kommer alltid se till att du får det du betalat för och lite därtill, se till att ditt enkla projekt eller reparation blir fixad omgående, kontakta BMM! Då vi följer vår kundcentrerade arbetsmodell så kommer du alltid vara i fokus, då vi vill göra alla våra kunder till en referenskund. Så när du behöver snabb hjälp eller långsiktigt professionellt utfört arbete, då är vi dina snickare i Lund!

Få kostnadsfri offert

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att bli kontaktad av en av våra härliga medarbetare för ett förutsättnings- och kostnadsfritt samtal om just ditt kommande projekt.