Snickare Landskrona

När du behöver anlita skånes bästa och kompetenta snickare, så anlitar du bbm för ditt projekt. Vi utför all form utav snickeriarbete, åt företag, privatpersoner & BRF i Landskrona.

Din lokala snickare

Vi arbetar med huvudsäte i Landskrona och har gjort det sedan start och utför arbete över hela sydvästra Skåne. Vi grundades 2016 med målsättning att bli marknadsledande i Landskrona, nu när det är uppnått så siktar vi mot sydvästra Skåne.
Vi har expanderat kraftigt genom att ständigt ha ett fokus på det lokala, nöjda kunder och genom dem unika processerna som vi valt att ha för varje projekt.
Varje kund och projekt i Landskrona får sin egna kontaktperson, som de erhåller genom hela projektet, oavsett storlek på arbetet. Det är genom det personliga som vi har lyckats växa så snabbt och med så många nöjda kunder.

Välkommen till din lokala Snickare!

Vi är din snickare på plats i Landskrona och arbetar för att ständigt leverera fantastiska projekt för våra lokala kunder. Vi sträcker oss längs hela sydvästra skåne, så bor du utanför Landskrona, så kontakta oss ändå. Vi ger alltid ut gratis offerter + nöjd kund-garanti. Hör av dig idag och låt oss hantera dina kommande projekt!

E-postadress
offert@b-bm.se

Stor erfarenhet i ryggen

Snickare och hantverkare som arbetar hos oss besitter otroligt bred kompetens och vi tacklar gärna alla typer av arbeten och projekt. Är det en helhets renovering som är på tankarna? Ett mindre arbete som ska utföras? Oavsett storlek så har vi kunskapen, erfarenheten och framförallt kompetensen för att kunna utföra arbetet. Vi växer ständigt och därav lägger vi stor vikt i att enbart anställa hantverkare som kan arbeta med olika projekt och kan ta sig an alla utmaningar och arbeten som kan dyka upp. Som erfarna snickare i Landskrona så har vi under våra år haft möjligheten att ta hand om alla former av projekt och därav kan vi alltid sätta kunden i fokus och uppfylla alla era önskemål.

Kostnadsfri offert!

Hos oss så får du alltid en kostnadsfri offert, skicka in så mycket information om projektet som möjligt så kan vi enklast beräkna arbetet och ge dig en offert.

Enbart nöjda kunder

Vi är proffs och proffs arbetar enbart med nöjda kunder, all utfört arbete ger vi nöjd kund-garanti och du kan känna dig trygg med oss.

Lokalt utfört arbete

Vi arbetar från Landskrona och därför har du en trygghet i arbetet som vi utför, då vi värnar om våra lokala kunder.

Vi har kvalite i fokus

En nöjd kund är den enda kunden för oss. När du anlitar våra snickare i Landskrona så kan du andas ut och veta att det utförs av proffs och alltid av högsta kvalite. Vi har referenser och allting som du kan behöva, oavsett arbete, för att känna att du har hamnat i trygga händer.
Inget arbete är för stort eller litet för oss, all arbete sköts utav snickare som har alla behöriga certifikat och det följs regelmässigt på alla områden. Självfallet medförs det dokumentation och slutbesiktning oavsett projekt, allt för att sätta kvaliteten i första parkett.
Vi arbetar med målsättning att alla kunder ska bli referenskunder och därför väljer vi att alltid tillsätta korrekt personal, med rätt expertis och bäst material så att kvaliteten på projektet kan säkerställas.

Kvalite till bästa pris

Vi tummar aldrig på kvalite och därav kan vi alltid garantera bäst pris för dig. Storleken på projektet spelar ingen roll, tillsammans så sätter vi ihop en tidslinje, material kostnadsplan och fastställer kostnaden för arbetet innan det påbörjas. Vi garanterar det bäst utförda arbetet av våra snickare i Landskrona och självfallet till ett bra pris. Vi erhåller yrkesbevis och gedigen utbildning, allt för att garantera dig som kund att arbetet blir utfört enligt ett fackmannamässigt vis.
Alla våra tjänster är även avdragsgilla i samband med ROT, så kontakta oss för mer information så appliceras det direkt på fakturan och kan sänka kostnaderna avsevärt.

Ett litet urval av våra snickeritjänster

  • Tillbyggnad – Börjar det bli trångt och du vill expandera din bostad? Våra hantverkare har kompetensen att hantera alla möjliga former av tillbyggnader. Uterum, terrass eller altan, oavsett vad så är BBM rätt firma för dig.
  • Reparationer – Något gått snett där hemma? Genom att era snickare i Landskrona, så kan vi vara på plats på noll tid och hjälpa dig med reparationer.
  • Ombyggnationer – Oavsett skala på ett projekt, så ska du inte behöva göra det ensam. Vi har alla kunskaper, certifikat och kompetens som behövs för att tackla ett stort projekt. Bara hör av dig så är vi där för dig.
  • Nybyggnationer – Något nytt som skall göras? Anlita oss, så ordnar vi det.
  • Utemiljö – Vill du skapa en mysig utemiljö för er att njuta utav? Vi hjälper er med poolen, trädäck eller varför inte en pergolan? Vi fixar det!

Hantverkare i skåne som är med på noterna

Vi är inte bara dina snickare i Landskrona. Vi har elektriker, rörläggare och så mycket mer. Vi är en helhetsleverantör inom bygg och erbjuder därav allting från golvläggning, takläggning, dörrbyte och fönsterbyte, oavsett dina behov, så har lösningen för det. Genom att samla allting hos samma byggfirma, så kommer priset ner och du kan garantera att kvalite blir levererat varje gång. Vi anlitar inga underentreprenörer utan allting utförs av våra kompetenta hantverkare. Vi gör mindre renoveringsjobb åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar men även stora entreprenader. Har du ett projekt som är omfattande, en tillbyggnad eller kanske en renovering av hela bostaden? Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig med en plan för hur vi ska gå framåt och är med dig från startskott till slutbesiktning.

Inte en utgift, utan en investering

När du bestämmer dig för att renovera eller förändra något i din bostad, så är det inte bara utgiften du ska tänka på, utan investeringen du gör för framtiden. Därav är det av störst vikt att säkerställa att du väljer rätt firma, för att det ska kunna underhållas på korrekt sätt med kompetent personal. Vi ser till att arbetet utförs proffsigt och blir av högsta kvalite, så att underhållet av projektet/bostaden kan hållas enkelt.
Visste du att en badrumsrenovering kan öka värdet av din bostad mellan 120-150.000kr? Oavsett vad det är för projekt du vill att vi tar oss ann, så ser vi till att det blir en investering som lönar sig för dig.
Men det är inte bara den ekonomiska biten att tänka på, det vardagliga bruket och din trivsel är något som man alltid ska ta i fokus när man renoverar.

Få kostnadsfri offert

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att bli kontaktad av en av våra härliga medarbetare för ett förutsättnings- och kostnadsfritt samtal om just ditt kommande projekt.