Snickare Helsingborg

Är du ute efter Skånes främst och proffsigaste snickare? Då har du kommit rätt, BBM är firman för ditt projekt, oavsett storlek. Vi hanterar arbete åt privatpersoner, företag och BRF i Helsingborg.

Snickare som är nära till hands

Vi tar en stor stolthet i att vara den lokala snickaren och tar oss ann arbete i hela Helsingborg. Vi startade firman 2016 och började med att bli störst i Landskrona, medans vi fortsatte expandera med kompetenta hantverkare och en affärsmodell som fokuserar på den personliga kontakten så har vi nu sträckt oss till Helsingborg också. Vi är er snickare i Helsingborg och kan hantera arbeten i hela sydvästra Skåne. Vår affärsmodell grundar sig i relationen till kunden, därav har varje kund, oavsett storlek, en kontaktperson för hela projektet. Därav kan vi hantera projekt, stora som små och alltid göra er till en nöjd kund!

Din byggfirma i Helsingborg

Är du på jakt efter en grym snickare i Helsingborg? Du har tur, för vi har många! BBM är ett av skånes snabbaste växande byggbolag och det har vi blivit genom att fokusera på kvalite, kundkontakt och rimliga kostnader. Nöjd-Kund-Garanti + kostnadsfria offerter alltid. Hör av dig till oss kring ditt projekt, så ser vi till att förverkliga din vision!

E-postadress
offert@b-bm.se

Proffs som gör professionellt arbete

Något som är av stor vikt inom byggbranschen, är att vi enbart anställer snickare i Helsingborg med rätt kompetens och driv. Hantverkarna vi har som anställda lägger vi ett stort fokus i att ständigt utbilda och utmana i arbetet, för att se till att kunskapen och kompetensen kan hållas på så hög nivå som möjligt. Vi växer kraftigt och kravet på proffsiga hantverkare har aldrig varit större från vår sida. När du anlitar BBM för att utföra ett projekt så kan du känna dig trygg i att arbetet utförs av proffs.
Samtliga certifikat som behövs för ditt arbete kommer alltid att finnas där, samt slutdokumentation för dig som kund. Arbetet kommer att följa tidsramen som vi har satt och vi har alla anställda inhouse hos oss, inga underentreprenörer som vi inte kan styra över, utan allting sköts av våra hantverkare.

Gratis Offert!

Självfallet ger vi er en offert gratis, kontakta oss och ge en detaljerad beskrivning på arbetet du tänkt dig, så gör vi en uträkning och återkopplar omgående med en offert.

Nöjd-Kund-Garanti

Nöjda kunder är dem enda kunderna, vi har alltid en garanti på att du kommer bli nöjd med arbetet, oavsett storlek på projektet på ditt snickeri.

Din lokala firma

Sydvästra Skåne är vår hemmaplan och du får gärna titta förbi kontoret om du vill diskutera ditt projekt närmare.

Kvalitet ger nöjda kunder

Vi har valt att lägga fokuset på att ständigt utveckla vår personal, ha en gedigen rekryteringsprocess och hålla utbildningar kontinuerligt. Feedbacken från våra kunder har varit fantastisk och söker du referenser, så lämnar vi med glädje ut detta. Precis som alla vet så finns det riktlinjer och fack regler, något vi följer punkt och pricka. Fokuset är att ge er ett stort värde för pengarna och vi rekommenderar er därav att anlita oss för heltäckande arbeten och projekt. Behöver du fönsterbyte i Helsingborg? Då är vi även rätt firma för er. Vi tacklar alla projekt, stora som små.

Vi specialiserar oss på alla projekt

Vi tar en stolthet i att vara specialister på mindre snickeritjänster, det kan vara allt från utemiljö, altan, dörrbyte, bokhyllor eller även mindre renoveringsprojekt i hus och lägenheter. Stora projekt är inga problem för oss och vi har alltid en direkt kontaktperson för er som ser över projektet och agerar projektledare, för er trygghet och för att underlätta dialogen. Men mindre arbeten är något vi tycker om för då får vi en chans att vara effektiva. Du ska alltid få det du betalar för och när man vill ha något fixat omgående, då är vi rätt firma för er. Genom att följa vår affärsmodell där kunden är i fokus så kan vi garantera er att arbetet vi utför kommer göra dig till en referenskund, ett motto vi alltid arbetar efter.
Ett litet projekt leder ofta till återkommande kunder, så genom att ha ett fokus på en spetskompetens vad gäller mindre projekt så kan vi sova tryggt, vetandes om att du som kund kommer att tänka på oss inför ditt nästkommande projekt, stort som litet.

Ett handplock av vad vi erbjuder inom snickeri

  • Altanbygge & terrass – Dags att expandera trädgården med en stilren altan? Inför sommaren så är det en lyx att kunna sitta och sola, Vi fixar det utan problem.
  • Uterum – Ett uterum som det anslutna rummet mellan din trädgård och bostad är det perfekta tillskottet. Hör av dig för referenser på andra uterum och utemiljöer vi byggt.
  • Reparation – Ibland är det bättre att reparera än att expandera. Vi kan hantera felaktigheter oavsett område omgående åt dig, med vår breda kompetens så kan vi tackla allt!
  • Nybyggnation – Tvärtemot ovanstående text, ibland är det mer fokus på expansion än något annat! Du behöver inte leta länge för att finna dem bästa snickare i Helsingborg, för du är på hemsidan nu!

Din lokala byggfirma

Vi började som en liten byggfirma i Skåne och från det så har vi utvecklats till en av Skånes främst och väletablerade inom just snickeri. Vår kompetens sträcker sig långt förbi en vanlig byggfirma och vi hanterar alla former av projekt. Badrumsrenovering, köksrenovering, takläggning eller klassiskt snickeriarbete, vi är er snickare i Helsingborg av just den anledningen. Behöver du måla om och renovera din fasad? Då löser vi det. Kanske är det ett rivningsarbete eller golvläggning som behövs? Vi har hantverkarna med rätt kompetens för det. Hos BBM så har vi även utbildade och certifierade elektriker och rörmokare, så projekten som innefattar VVS- och elarbeten, det tacklar vi utan problem. Tänk även på att alla våra tjänster som är kopplat till hushållet är avdragbara i samband med ROT.

Snickare i Helsingborg med bred kompetens

Det kan inte understrykas, hur bred kompetensen är hos BBM. Våra snickare och hantverkare kan hantera allting, testa oss gärna! Ska vi köra en renovering av ditt kök, kontakta oss så sätter vi upp en plan för detta, där vi kan strukturera upp renoveringen tillsammans med dig. Vi kan lägga golv och tak, så är det en tillbyggnad, ombyggnad eller totalrenovering, vi hjälper dig att förverkliga dina bostadsdrömmar, åt privatperson, företag eller bostadsrättsförening!

Få kostnadsfri offert

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att bli kontaktad av en av våra härliga medarbetare för ett förutsättnings- och kostnadsfritt samtal om just ditt kommande projekt.